Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Μεμονωμένες βροχές αναμένονται αύριο από το απόγευμα και μετά στα ορεινά, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις βροχερό σκηνικό αναμένεται και από το απόγευμα του Σαββάτου. Την Κυριακή η Μετεωρολογική δεν αναμένει βροχές.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Κυριακή, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Δευτέρα δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά πιθανόν να παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανόν να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα νοτιοδυτικά. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές