Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξηγ

Ένας πάστορας από την Αϊόβα κέρδισε 500.000 δολάρια από ένα ξυστό αλλά μέσα στον ενθουσιασμό του, ξέχασε το τυχερό δελτίο μέσα σε ένα κατάστημα.

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος και αναστατωμένος που άφησα το δελτίο μέσα στο κατάστημα Casey’s και πήγα στο αυτοκίνητο και άρχισα να τηλεφωνώ σε όλους», δήλωσε ο Kevin Frey στους υπαλλήλους της Λοταρίας της Αϊόβα.

«Επέστρεψα μέσα και ζήτησα από την υπάλληλο το λαχείο», είπε ο Frey. «Ήταν τόσο ταραγμένη που ξέχασε να μου το δώσει την πρώτη φορά»

Ο 64χρονος αγόρασε τον λαχνό και κατέληξε να διεκδικήσει το όγδοο από τα 14 κορυφαία βραβεία στο παιχνίδι ξυστό «$500.000 Ca$h». Το παιχνίδι των 50 δολαρίων περιλαμβάνει έπαθλα που κυμαίνονται από 50 δολάρια έως 500.000 δολάρια, με τις συνολικές πιθανότητες νίκης να είναι 1 προς 3,09.

«Είναι συναρπαστικό»

Ωστόσο, μόλις ο άνδρας από το New Hampton έστειλε μήνυμα στον ενήλικο γιο του για τη νίκη του, συνειδητοποίησε ότι ο λαχνός βρισκόταν ακόμα στο κατάστημα, σημείωσαν οι υπεύθυνοι της λοταρίας.

«Επέστρεψα μέσα και ζήτησα από την υπάλληλο το λαχείο», είπε ο Frey. «Ήταν τόσο ταραγμένη που ξέχασε να μου το δώσει την πρώτη φορά». Τελικά το βρήκαν.

Ο Frey, ο οποίος δήλωσε τη νίκη του την Τρίτη, ελπίζει τώρα να μετακομίσει στην περιοχή του Des Moines όταν αυτός και η σύζυγός του συνταξιοδοτηθούν για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του. Σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για μακροπρόθεσμα σχέδια και επενδύσεις, είπε στους υπαλλήλους της λοταρίας.

«Αυτό θα βοηθήσει πολύ», πρόσθεσε. «Είναι συναρπαστικό και από αυτή την άποψη», είπε. «Θα είναι διασκεδαστικό να μπορέσουμε να μοιραστούμε κάποια από αυτά με κάποιους από την οικογένειά μας και κάποιες από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουμε εδώ και πολύ καιρό».