Τηλεόραση Ραδιόφωνο
y

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε πολυκατοικία λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Έγκωμης θέτοντας σε συναγερμό τις αρχές. Από την έκρηξη δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Εκ πρώτης όψεως η έκρηξη οφείλεται σε φιάλη υγραερίου που εξερράγη. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, από την έκρηξη δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Το ένα πρόσωπο σύμφωνα με πληροφορίες φέρει εγκαύματα, ενώ το δεύτερο πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε κατάσταση πανικού. 

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή  από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές και πτώσεις τοιχοποιίας στο ισόγειο της κατοικίας  όπου βρίσκεται αριθμός στούντιο (6 συνολικά) τέσσερα στούντιο στο ισόγειο και δύο στην αυλή της κατοικίας. 

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργός πυρκαγιά.

Στις εντατικές έρευνες των αρχών επιστρατεύθηκαν και ανιχνευτικά σκυλιά της ΕΜΑΚ.

«Ανταποκρίνεται για σκοπούς ενδελεχής έρευνας και ομάδα ανιχνευτικών σκύλλων (Κ9) της ΕΜΑΚ πυροσβεστικής Υπηρεσίας», σημειώνει ο κ. Κεττής.

γδ

«Εκ μέρους μας γίνεται έρευνα και επιθεώρηση των χώρων της κατοικίας. Φαίνεται εκ πρώτης όψεως να πρόκειται για έκρηξη λόγω πιθανής απώλειας υγραερίου. Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση και τα ακριβή αίτια θα διερευνηθούν αργότερα.», αναφέρει ο κ. Κεττής.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μέλη της Πυροσβεστικής και οι εξετάσεις στο σημείο βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Οι εικόνες από την σκηνή δείχνουν το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν

 

y
8iu
ηγ
yku
kuy
kuy
kuy