Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Μεμονωμένες βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία, για αύριο και για τις επόμενες μέρες μέχρι το Σάββατο σε περιοχές των ορεινών και του εσωτερικού.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία την Πέμπτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, αλλά μέχρι το Σάββατο θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πιο αναλυτικά απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και αναμένονται μεμονωμένες βροχές στα ορεινά και στο εσωτερικό. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο αργότερα τοπικά στα δυτικά θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο προοδευτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανόν να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι στα ορεινά και στο εσωτερικό. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως σε περιοχή νοτίως του Τροόδους.