Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Τζακ ο Αντεροβγάλτης

Ο Ουαλός Jeff Leahy δημιούργησε χάρη σε πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης το πρόσωπο του  διαβόητο δολοφόνου, βασιζόμενος στα χαρακτηριστικά του κύριου υπόπτου Aaron Kosminski.

Έτσι, μάζεψε φωτογραφίες συγγενών του Πολωνού κουρέα που θεωρήθηκε πως μπορεί να ήταν ο δολοφόνος και τις επεξεργάστηκε στο πρόγραμμα Midjourney. 

«Δεν έχει υπάρξει ποτέ φωτογραφία του και αυτή είναι η καλύτερη που θα έχουμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Leahy σε δηλώσεις που έκανε, σύμφωνα με τη New York Post.

Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης (Jack the Ripper) είναι το ψευδώνυμο που δόθηκε σε έναν αγνώστου ταυτότητας δολοφόνο ο οποίος δρούσε στην περιοχή Ουάιτσάπελ του Λονδίνου στα τέλη του 19ου αιώνα ξεκινώντας από το 1888.

Το όνομα άρχισε να χρησιμοποιείται από τη μέρα που κάποιος έστειλε ένα γράμμα στο Κεντρικό Γραφείο Ειδήσεων του Λονδίνου, ισχυριζόμενος πως είναι ο δολοφόνος με αυτό το όνομα. Επειδή η ταυτότητα του δολοφόνου δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ η ιστορία των γεγονότων έχει λάβει και ένα χαρακτήρα αστικού μύθου με μια μίξη ιστορικών και φανταστικών στοιχείων. Πολλοί συγγραφείς, ιστορικοί και ερασιτέχνες ερευνητές έχουν προτείνει διάφορες θεωρίες σχετικά με την ταυτότητα (ή ταυτότητες) του δολοφόνου και των θυμάτων του.