Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, μέχρι και το πρωί της αυριανής ημέρας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στους αυτοκινητοδρόμους.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από τις 10.00 το βράδυ της Δευτέρας, μέχρι τις 5.00 το πρωί αύριο Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, θα διεξάγονται εργασίες κατά τη διάρκεια των οποίων θα είναι κλειστό στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου μεταξύ κόμβου Μουτταγιάκας και κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας. Η κυκλοφορία προς Λεμεσό και Πάφο θα διοχετεύεται μέσω της εξόδου προς Μουτταγιάκα, της οδού Αριάδνης, του παραλιακού δρόμου και της οδού Χριστάκη Κράνου. Οι εργασίες θα διεξάγονται για την αντικατάσταση υπερόδιων πληροφοριακών πινακίδων.

Επίσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού συνεχίζονται και απόψε οι εργασίες που διεξάγονται αυτή την περίοδο, στο τμήμα μεταξύ Ακτής Κυβερνήτη και Γερμασόγειας, για επιδιόρθωση στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση αντανακλαστικών καρφιών/ πρισμάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια τους κλείνει ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα, με κατάλληλη σηματοδότηση. Οι εργασίες άρχισαν στις 10 Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου.

Νυκτερινές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, διεξάγονται αυτή την περίοδο και σε διάφορα άλλα σημεία, για την τοποθέτηση/ αντικατάσταση αντανακλαστικών καρφιών στους κόμβους του αυτοκινητοδρόμου.

Οι εργασίες άρχισαν στις 13 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου. Διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακων. Κατά τη διάρκεια τους κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις προς Πάφο και Λεμεσό, συνεχίζονται απόψε οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω παρακείμενων εξόδων του αυτοκινητοδρόμου.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής. Άρχισαν στις 29 Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 21 Μαρτίου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.