Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των παιδιών του Παιδογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου και τα όσα συγκλονιστικά περιέγραψε η μικρή Ολυμπία η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Όπως δήλωσε, είναι η φωνή όλων των παιδιών μας που παλεύουν καθημερινά για τη ζωή τους τονίζοντας πως κάθε λέξη από όσα ζήτησε είναι ηχηρό χαστούκι στο πρόσωπο ολόκληρης της κοινωνίας και της πολιτείας.

«Στεκόμαστε με τα παιδιά μας και τους δικούς τους. Να μην νιώθουν ποτέ μόνοι σ' αυτή τη μεγάλη μάχη, για τη ζωή», ανέφερε η ΠτΒ.

Συμπλήρωσε πως, «πιανόμαστε χέρι - χέρι, πέρα από κομματικές αποχρώσεις σε αυτό τον αγώνα, για να δημιουργήσουμε αλυσίδα ζωής. Για να υλοποιήσουμε απ' το πρώτο λεπτό, όσα ζήτησαν τα παιδιά. Και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε».

· Αποκλειστική δασκάλα για την εκπαίδευσή τους.

· Ψυχολόγο για στήριξη στον αγώνα τους.

· Επισκέψεις και επαφή με την πολιτεία, σε τακτική βάση, για να ακούμε τις ανάγκες και τα προβλήματά τους.

· Βάσεις για ένα σύγχρονο εξειδικευμένο νοσοκομείο.

Σε επικοινωνία που είχε με την Υπουργό Παιδείας κ. Αθηνά Μιχαηλίδου την διαβεβαίωσε ότι διευθετήθηκε ο διορισμός για εκπαιδευτικό πλήρους απασχόλησης στο Παιδογκολογικό και γίνονται προσπάθειες για να εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση, πριν απ' τον Σεπτέμβρη.

Κάλεσε επίσης και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Μιχάλη Δαμιανού να προχωρήσει άμεσα σε διευθέτηση του αιτήματος των παιδιών για ψυχολόγο.

Σύμφωνα με την ίδια, θα εγγράψουν σχετικό θέμα στη Βουλή των Αντιπροσώπων μαζί με τους συναδέλφους της στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Διαβεβαίωσε την Ολυμπία, ότι την 1η του Μάρτη θα βρίσκονται εκεί, στο Μακάρειο Νοσοκομείο με όλα τα παιδιά και τις οικογένειες τους για να τους ακούσουν και να τους στηρίξουν.

Δεν παλεύετε μόνοι!