Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητρ

Η Ελευθερία Ελευθερίου εξήγησε τον λόγο, για τον οποίο αποχώρησε από το μουσικό σχήμα όπου θα συνεργαζόταν με τον Τριαντάφυλλο.

Όπως είπε η τραγουδίστρια στο «Happy Day», η αιτία έχει να κάνει με μεγάλη χρηματική μείωση στις απολαβές της. Αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε: «Δεν πήρα θέση για να πω τους κύριους λόγους για τους οποίους έχω αποχωρήσει».

Στην πορεία των δηλώσεών της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Νομίζω ότι μετά από μία δήλωση που έχω δει του επιχειρηματία, μπορώ πλέον να πάρω θέση και να το πω. Ο λόγος ήταν μία πολύ μεγάλη μείωση που έγινε. Θεωρώ ότι σε ένα επιτυχημένο σχήμα που ήμασταν, με τον ρόλο που είχα και το έργο και τη δουλειά που έκανα, επειδή σέβομαι πάνω από όλα τον εαυτό μου, πήρα την απόφαση με πάρα πολλή ενσυναίσθηση να αποχωρήσω και είμαι πάρα πολύ καλά με αυτό».

Τέλος, η Ελευθερία Ελευθερίου πρόσθεσε: «Δεν είχε λήξει η σύμβαση και αυτό ήταν που με πίκρανε κυρίως. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου είχε συμβεί ποτέ, πρώτη φορά, παρόλα αυτά το αφήνω πίσω και προχωράω παρακάτω».

Πηγή: in.gr