Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φες

Στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας οδηγούν σήμερα 14 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι για τους ερωτευμένους. Το γραφικό χωριό έχει τα τελευταία χρόνια καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τους ερωτευμένους που φωτογραφίζονται κάθε ημέρα του χρόνου στα επιλεγμένα σημεία που έχουν δημιουργηθεί με φόντο μεγάλες καρδίες.

Σήμερα, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το γραφικό χωριό έχει γεμίσει με κόκκινα μπαλόνια και περιμένει όσους γιορτάζουν να το επισκεφθούν και να αφήσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης. 

άγιος θεόδωρος

Το Instagrammable spot φυσικά, είναι η μπλε καρδιά με θέα το πανέμορφο χωριό, όπου μπορείτε να βγάλετε τις δικές σας φωτογραφίες και να γιορτάσετε εκεί…τον Άγιο Βαλεντίνο.

 

 

Ως γνωστόν στην παραλία της κοινότητας υπάρχει και ένα άλλο Instagrammable spot. Η τεράστια καρδιά μπροστά από την οποία έχουν ληφθεί πολλές χιλιάδες φωτογραφίες και η οποία έχει συνδεθεί με τις προσωπικές και ρομαντικές στιγμές πολλών ζευγαριών. 

Δεν είναι λοιπόν καθόλου υπερβολικό το σύνθημα που έχει αναρτηθεί σήμερα στον Άγιο Θεόδωρο: «Η καρδιά των ερωτευμένων κτυπά στο χωριό της καρδιάς μας».

Δείτε πιο κάτω το σκηνικό που στήθηκε πέρσι τέτοια μέρα στην παραλιακή καρδία του Αγίου Θεοδώρου. 

ΞΥΤ