Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υγτξ

Σοκ έπαθαν οι υπεύθυνοι ενός κρεματόριου στην Ινδία, όταν μια 52χρονη γυναίκα, που θεωρείτο νεκρή, ξύπνησε λίγα λεπτά πριν την αποτεφρώσουν!

Η Μπούτζι Άαμα από το Μπερχαμπούρ της Ινδίας είχε υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά στο σπίτι της την 1η Φεβρουαρίου και διακομίστηκε σε νοσοκομείο για θεραπεία, με εγκαύματα στο μισό της σώμα. Η 52χρονη επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης της οικογένειάς της, δεν μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία της και λίγες μέρες αργότερα, τη Δευτέρα 12/2 δεν άνοιξε τα μάτια της.

Ο σύζυγός της, Σιμπαράμ Πάλο, θεώρησε ότι η γυναίκα του είχε πεθάνει και κανόνισε τη μεταφορά της σορού της με νεκροφόρα σε αποτεφρωτήριο.

Μια άλλη γυναίκα, που συνόδευε την 52χρονη στη νεκροφόρα, δήλωσε στην εφημερίδα Times of India ότι η προετοιμασία της νεκρικής πυράς είχε σχεδόν ολοκληρωθεί όταν η Μπούτζι Άαμα άνοιξε τα μάτια της.

«Αρχικά τρομάξαμε, γιατί δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο, αν και είχαμε ακούσει κάποιες ιστορίες», δήλωσε.

Μισή ώρα αφότου τη μετέφερε στο αποτεφρωτήριο ο οδηγός της νεκροφόρας κλήθηκε να μεταφέρει την 52χρονη ζωντανή πίσω στο σπίτι της.

Πηγή: iefimerida.gr