Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.

Πρόκειται για 22χρονο από την επαρχία Λάρνακας, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις

Το χρονικό της υπόθεσης

Ποσότητα πέραν των δύο κιλών κάνναβης, κατάσχεσε στις 19 Δεκεμβρίου από την ΥΚΑΝ, στην Πάφο, μέλη της οποίας σταμάτησαν παράδοση ναρκωτικών και συνέλαβαν 23χρονο. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4μ.μ. κατά τη διάρκεια σχετικής παρακολούθησης, μέλη της ΥΚΑΝ, εντόπισαν σε δρόμο της επαρχίας Πάφου δύο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα, να ασχολούνται με την παράδοση ενός πακέτου.  Μόλις οι δύο αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, άφησαν το πακέτο στο έδαφος και τράπηκαν σε φυγή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημά του να  συγκρουστεί με όχημα της ΥΚΑΝ και ακολούθως να διαφύγει. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, η οποία επίσης συγκρούστηκε με όχημα της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει πεζός, με αποτέλεσμα να ανακοπεί από τα μέλη της ΥΚΑΝ, που τον ακολούθησαν.

Εντός της μοτοσικλέτας του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 19 γραμμαρίων.

Από τη σκηνή παραλήφθηκε και το πακέτο, που επιχείρησαν οι δύο άνδρες να ανταλλάξουν, μέσα στο οποίο εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους δύο κιλών περίπου.