Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Κυρίως αίθριο σκηνικό προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις ο καιρός αναμένεται να αλλάξει την Παρασκευή. Μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα αναμένεται την Παρασκευή από το μεσημέρι και μετά.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία, μέχρι την Παρασκευή, θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να παραμείνει ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πιο αναλυτικά σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως μετά το μεσημέρι.

Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, τις πρωινές ώρες, ήταν 17 εκατοστά.