Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γερ

Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα και αύριο σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Ακόμα στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι.

Ωστόσο τις επόμενες μέρες φαίνεται να αλλάζει ο καιρός, αφού την Τρίτη και Τετάρτη η Μετεωρολογική προβλέπει αίθριο σκηνικό.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα τη Δευτέρα, θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη, τα οποία είναι πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Πιο αναλυτικά σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά στα δυτικά θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και στα προσήνεμα παράλια, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, το πρωί ήταν 23 εκατοστά.