Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Συννεφιασμένο και βροχερό αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού μέχρι τη Δευτέρα. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι η χιονόνερο αύριο.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Τρίτη και μικρή πτώση την Τετάρτη για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πιο αναλυτικά απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 8 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα είναι κυρίως αίθριος.