Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Με ένα βίντεο διάρκειας τριών λεπτών το οποίο παρουσιάζει εικόνες από τις γειτονιές της Λευκωσίας, και κάτω από το σύνθημα "Η Λευκωσία ενώνει" ο νομικός Χαράλαμπος Προύντζος εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του για τη Δημαρχία της πρωτεύουσας.

Στην επίσημη εξαγγελία του ο κ. Προύντζος σημειώνει μεταξύ άλλων ότι διεκδικεί τη Δημαρχία της Λευκωσίας, γιατί πιστεύει πως η πρωτεύουσα χρειάζεται επειγόντως ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός και θεωρεί ότι μπορεί να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να επιτευχθεί.

Την υποψηφιότητα του κ. Προύντζου και τις πληροφορίες ότι θα τύχει της στήριξης του ΑΚΕΛ κλήθηκε να σχολιάσει ο γενικός γραμματέας του κόμματος Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος την ώρα της εξαγγελίας ήταν φιλοξενούμενος στο στούντιο της εκπομπής του ΑΝΤ1, Μέρα Μεσημέρι.

«Τον κ. Προύντζο τον γνωρίζουμε γιατί συνεργαστήκαμε μαζί του στις προεδρικές εκλογές κάτω από την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη. Αυτό αντιλαμβάνεσθε δημιουργεί ένα καλό έδαφος πάνω στο οποίο να πατήσουμε αν τελικά αποφασίσουμε να στηρίξουμε αυτήν την υποψηφιότητα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Στεφάνου.

Επιπρόσθετα να ανέφερε ότι η υποψηφιότητα Προύντζου θα τεθεί την ερχόμενη εβδομάδα  ενώπιον της κομματικής εκλογικής συνέλευσης του Δήμου Λευκωσίας.

Οι διαδικασίες για τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν στο ΑΚΕΛ για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και εντοπίζονται κυρίως στις επαρχίες Πάφου και Αμμοχώστου, καθώς και στον Στρόβολο αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες δυο εβδομάδες.