Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τρ

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29/1 καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ίδια αποκάλυψε γιατί οι ακόλουθοί της στα social media είναι ο «διαδικτυακός γκόμενός» της, ενώ ανέφερε και τις δυσκολίες του να είναι κάποιος influencer.

«Ο κόσμος της τηλεόρασης προσπαθεί να βγάλει τη μεγάλη είδηση, και να δημιουργήσει θέμα εκεί που δεν υπάρχει… Πολλές φορές παίρνουν ένα απόσπασμα από αυτά που λέω και το πουλάνε με τέτοιο τρόπο που δημιουργείται ένα κύμα μίσους, που δε καταλαβαίνω πως προκύπτει. Ουσιαστικά δε νομίζω ότι χρειάζομαι την τηλεόραση… Το χιούμορ στα social είναι λίγο πιο επιτρεπτό από ότι είναι στην τηλεόραση…» είπε η γνωστή influencer.

«Δεν είναι κάποιο ηρωικό κατόρθωμα το ότι έχω τόσους followers… Είμαι full time influencer, αλλά δεν είναι η μόνη μου δουλειά. Δεν είναι κάτι εύκολο… πρέπει να έχεις μια συνέπεια στο κοινό σου… Δεν υπάρχει μέρα που θα ξυπνήσω και θα είμαι χαλαρά, και θα πω ότι κάθομαι και δεν ανεβάζω τίποτα…Aυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι αν εξαφανιστείς μία ημέρα λαμβάνεις όντως και εκατοντάδες μηνύματα. Εγώ αποκαλώ τα κορίτσια «συμπεθέρες» και μου στέλνουν: “πού είσαι Ιωάννα; Είσαι καλά; Έγινε κάτι;”

Πρέπει να σε βλέπουν κάθε μέρα, γιατί δείχνεις σεβασμό στους ακόλουθούς σου, θέλουν να δουν που είσαι, τι κάνεις, πως περνάς όπου πηγαίνεις. Υπάρχει μια σχέση, όπως με τη μητέρα σου που την παίρνεις τηλέφωνο και της λες, “μαμά είμαι εκεί, είμαι καλά”. Αν εξαφανιστείς για μια μέρα λαμβάνεις 100αδες μηνύματα για το που είσαι, αν είσαι καλά. Τα κορίτσια μου, πρέπει να ξέρουν, έχω λάβει πολύ αγάπη από αυτά τα κορίτσια στο Instagram, υπάρχει μια σχέση, είναι μια μορφή σχέσεων. Η αλήθεια είναι ότι όταν δεν ανεβάζω κάτι συμβαίνει. Την τελευταία φορά που δεν ανέβασα, γεννούσα» αποκάλυψε σε άλλο σημείο η Ιωάννα Τούνη.

«Τα social, οι «συμπεθέρες» μου είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος και πρέπει να ξέρουν. Νιώθω όμορφα να ξέρουν γιατί με τα κορίτσια αυτά έχουμε αγαπηθεί μέσα στην πλατφόρμα. Έχω λάβει πολλή αγάπη και σε στιγμές που ήμουν χάλια, με έχει βοηθήσει. Σίγουρα θα βοηθήσω κι εγώ από μία μαμά που θα μου πει ότι παίρνεις το μωράκι σου και πήγα και εγώ με το μωράκι μου. Είναι κι αυτές μία μορφή σχέσης το 2024. Δεν γίνεται να εξαφανίζεσαι. Υπάρχει μεγάλη υπερβολή» σχολίασε.

Όσο για το αν θα παρουσίαζε κάποια δική της εκπομπή, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Δεν θα με ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσω το My Style Rocks… Το μοναδικό πράγμα που ίσως θα με ενδιέφερε να κάνω στην τηλεόραση είναι κάτι ταξιδιωτικό μαζί με τον Δημήτρη… Ο μικρός είναι γεννημένος σουλτούκος, γιατί έτσι τον έχω μάθει εγώ. Δεν με δυσκολεύει στα ταξίδια, είτε είναι στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό… Νιώθω ότι του αρέσει… Στο αεροπλάνο γκρινιάζει όσο θα γκρίνιαζε και στο σαλόνι, είναι πολύ εξοικειωμένος…».