Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κεντρικες φυλακες

Κινητά τηλέφωνα και ναρκωτικά εντόπισαν μέλη των διωκτικών αρχών, τα οποία διενήργησαν τα ξημερώματα νέες έρευνες στις κεντρικές φυλακές. Ήταν η τρίτη φορά σε διάστημα μερικών ημερών, που ανακριτές της αστυνομίας βρέθηκαν στο σωφρονιστικό ίδρυμα, στη βάση πληροφοριών, και οι έρευνες, σε συγκεκριμένη πτέρυγα και κελιά κρατουμένων, επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες τους.

Νέα έφοδο στις κεντρικές φυλακές διενήργησαν τα ξημερώματα ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου και της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Μισή ώρα μετά τις δύο ξημερώματα και τα μέλη των διωκτικών αρχών μπαίνουν στις κεντρικές φυλακές.

Πληροφορίες που είχαν εξασφαλίσει νωρίτερα, τους οδήγησαν σε συγκεκριμένη πτέρυγα του σωφρονιστικού ιδρύματος, όπου και διενήργησαν έρευνες σε τρία κελιά φυλακισμένων.

Για σχεδόν μια ώρα, οι ανακριτές έκαναν φύλλο και φτερό τα τρία κελιά.

Στα δύο από τα τρία εντόπισαν μικρή ποσότητα κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ήδη τα κινητά τηλέφωνα στάλθηκαν στα εργαστήρια του αρχηγείου αστυνομίας, προκειμένου να αναλυθούν τα στοιχεία και να διαπιστωθεί με ποιους εκτός φυλακών μιλούσαν οι δύο κατάδικοι.

Να σημειωθεί ότι ήταν η τρίτη φορά μέσα σε λίγες μόλις μέρες που μέλη των διωκτικών αρχών διενεργούν έφοδο στις κεντρικές φυλακές, στο πλαίσιο της αξιολόγησης πληροφοριών γύρω από το κεφάλαιο «οργανωμένο έγκλημα» και τα απανωτά εγκληματικά περιστατικά των προηγούμενων εβδομάδων.