Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Σε μια αδιανόητη κίνηση προχώρησαν οι γονείς ενός 5χρονου με καρκίνο στο τελικό στάδιο στην Ινδία καθώς, όπως κατέγραψαν σε βίντεο αυτόπτες μάρτυρες, έπνιξαν το παιδί στον ποταμό Γάγγη επειδή πίστευαν ότι η βουτιά στο νερό θα το... θεράπευε!

Το τραγικό περιστατικό, με το παιδί να αφήνει την τελευταία του πνοή κάτω από το νερό, συνέβη την Τρίτη.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο ο ΑΝΤ1 δεν δημοσιεύει λόγω των σκληρών εικόνων που περιέχει, το παιδί κρατάει κάτω από το νερό για αρκετή ώρα μια γυναίκα, η οποία πιστεύεται ότι είναι η θεία του. Όταν, δε, αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να πάρουν το παιδί, η θεία τους επιτέθηκε φωνάζοντας, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι το 5χρονο αγόρι θα αναστηθεί.

Οδηγός ταξί που μετέφερε την οικογένεια από το σπίτι τους, στην Χαριντάρ, στο Δελχί, περιέγραψε ότι το 5χρονο αγόρι «ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση» και ότι του είπαν πως οι γιατροί είχαν εγκαταλείψει τις ελπίδες να το σώσουν από τη λευχαιμία.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι «η οικογένεια έφερε το παιδί εδώ γιατί πίστευαν ότι η βουτιά στον Γάγγη θα το εξαγνίσει».

Για τους ινδουιστές ο ποταμός Γάγγης είναι ιερός, με τους πιο πιστούς να υποστηρίζουν ότι έχει την «δυνατότητα» να ξεπλένει τις αμαρτίες, καθώς και ότι τυχόν θάνατος κοντά στα νερά, ή η αποτέφρωση μέσα σε αυτά, θα φέρει την αιώνια σωτηρία.

Πηγή: protothema.gr