Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Νέα πτώση μπαλκονιού πολυκατοικίας σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λεμεσό.  

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δημοτικός Σύμβουλος Γερμασόγειας Χρίστος Παπαμιχαήλ, «στο ίδιο έργο θεατές. Σήμερα τα ξημερώματα είχαμε πτώση μπαλκονιού πολυκατοικίας επί της οδού Γεωργίου Α' στον παραλιακό δρόμου του Δήμου μας. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς το εν λόγω μπαλκόνι συνορεύει με πεζόδρομο που οδηγεί στην παραλία και χρησιμοποιείται καθημερινά από πάρα πολλούς πολίτες». 

Παράλληλα τονίζει την ανάγκη για άμεσα και δραστικά μέτρα που να διασφαλίζουν την προστασία των πολιτών. «Σημαντικότερο όλων την εφαρμογή νομοθετικής ρύθμισης για την τακτική επιθεώρηση των κτηρίων», αναφέρει προσθέτοντας ότι «το ΕΤΕΚ υπέβαλε επανειλημμένως σημαντικές και τεκμηριωμένες εισηγήσεις επί του συγκεκριμένου ζητήματος και θα πρέπει η πολιτεία επιτέλους να τις λάβει σοβαρά υπόψη και να αναλάβει τις ευθύνες της». 

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό σε διάστημα μόλις ενάμιση μήνα, καθώς το Δεκέμβριο σημειώθηκε πτώση δύο μπαλκονιών σε πολυκατοικία στη Λεμεσό, όπου πρώτα έπεσε το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου ρίχνοντας και το μπαλκόνι του πρώτου.

1
1
1
1
1