Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γερ

Τα περαστικά τους έστειλαν οι εξόριστοι του Μπάκιγχαμ, Μέγκαν και Χάρι, στην Κέιτ Μίντλετον που αναρρώνει στο νοσοκομείο αλλά και στον βασιλιά Κάρολο που πρόκειται να χειρουργηθεί για προστάτη.

Σύμφωνα με την DailyMail, οι Σάσεξ με αυτήν τους την κίνηση φάνηκε να θέλουν να εκπέμψουν μια ενωτικό εικόνα με την υπόλοιπη οικογένεια στον απόηχο των δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για σοβαρή ρήξη. 

Στο μεταξύ, η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να περάσει ακόμα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, προτού μεταφερθεί στο Adelaide Cottage στο Ουίνσδορ, για να ανακτήσει τις δυνάμεις της μετά την ιατρική διαδικασία.

Μυστικά και ψίθυροι πίσω από τις βασιλικές πόρτες

Την ώρα που το παλάτι τηρεί σιγή ιχθύος για το τι συμβαίνει με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον πηγές που ισχυρίζονται ότι είναι καλά πληροφορημένες λένε πως τα πράγματα είναι δύσκολα και σοβαρά.

Οι πληροφορίες που διαρρέουν είναι ελάχιστες και μετρημένες αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα αναρρώνει καλά μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και πως δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα.

Ωστόσο, η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja, μιλώντας στην εκπομπή Fiesta του Telecinco, αποκάλυψε πώς είναι η κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον μετά την προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά.

«Μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι' αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσεις» είπε για να συνεχίσει: «Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο χριστουγεννιάτικο γεύμα και από τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Η Κέιτ εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες. Πιστεύω ότι το παλάτι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, εξηγώντας καλύτερα τι συμβαίνει. Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε αυξημένο κίνδυνο, που δεν προέκυψε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη συνέχεια».