Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ργε

Εργασίες καθαρισμού των ομβρίων υδάτων θα διεξάγονται την Πέμπτη και την Παρασκευή σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου από Παραλίμνι και Δεκέλεια προς το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας του Τμήματος Δημοσίων Έργων «την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού του δικτύου ομβρίων υδάτων σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου από Παραλίμνι και Δεκέλεια προς περιοχή Αεροδρομίου Λάρνακας (Α3) από την έξοδο Πύλας προς έξοδο Λιβαδιών. Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου για απόσταση 1500 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη βραδεία λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.