Τηλεόραση Ραδιόφωνο
TA NEA TOY ANT1

Την αλλαγή ώρα μετάδοσης στα ΝΕΑ του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ο σταθμός με ένα νέο τρέιλερ, το οποίο παρουσιάζει ολόκληρη τη δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1. Τα ΝΕΑ του ΑΝΤ1 μεταδίδονται πια κάθε βράδυ στις 8.15 με την αξιοπιστία, την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητα που γνωρίζουν οι τηλεθεατές για περισσότερο από 30 χρόνια. 

Το τρέιλερ με το οποίο ο ΑΝΤ1 έκανε γνωστή την ώρα μετάδοσης του δελτίου ειδήσεών του στις 8.15 το βράδυ παρουσιάζει όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού. Η διεύθυνση ειδήσεων, οι αρχισυντάκτες, παρουσιαστές και ρεπόρτες που ενημερώνουν καθημερινά το κοινό του ΑΝΤ1 αποτελούν μια μαχητική και διεκδικητική δημοσιογραφική ομάδα που εργάζεται 24ωρες την ήμερα και 7 μέρες την εβδομάδα παρέχοντας αποκλειστικότητες, αναλύσεις, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. 
 

Η μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1 μέσα από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στέλνει ξανά το μήνυμα ότι θα συνεχίσει δυναμικά την προσπάθεια για αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και την δεοντολογία. 

Τόσο το δελτίο ειδήσεων που πλέον προβάλλεται στις 8.15 το βράδυ όσο και η συνεχής ροή ειδήσεων στο ant1live θα συνεχίσουν με την ίδια δυναμική να ενημερώνουν έχοντας ως γνώμονα την ανάγκη του πολίτη για πολύπλευρη ενημέρωση χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς παρωπίδες. 

TA NEA TOY ANT1