Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Τροοδος χιονια

Χειμωνιάτικο σκηνικό επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Τρόοδος. Το Χιόνι μπορεί να μην ήταν αρκετό εντούτοις οι επισκέπτες απόλαυσαν μια υπέροχη χειμωνιάτικη Κυριακή. Η Αστυνομία έκλεισε σε αρκετές περιπτώσεις τους δρόμους, με τους εκδρομείς να περιορίσουν την εξόρμηση τους μέχρι την κεντρική πλατεία Τροόδους.

Στα λευκά το Τρόοδος, με τις χιονισμένες παρυφές να αποτελούν και σήμερα ιδανικό προορισμό  μονοήμερης εκδρομής για εκατοντάδες πολίτες.

Οι λάτρεις των χειμερινών στιγμών προγραμμάτισαν την Κυριακάτικη εκδρομή τους προκειμένου να κάνουν μια βόλτα στο χιονισμένο τοπίο, να βγάλουν φωτογραφίες, να περάσουν ποιοτικό χρόνο και να παίξουν με τα παιδιά τους και αλλά και τα κατοικίδια τους.

Η στάθμη του χιονιού δεν ήταν ικανοποιητική με αρκετούς επισκέπτες να περιμένουν πιο λευκό το τοπίο. Οι συγκεκριμένοι έφυγαν από το Τρόοδος με την ελπίδα ότι στην επόμενη τους επίσκεψη το χιόνι θα είναι περισσότερο.

Τα χιόνια ως γνωστόν ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους οι οποίοι επιδόθηκαν σε παιχνίδια με το χιόνι, με την πλατεία του Τροόδους να μετατρέπεται σε ένα απέραντο πεδίο μάχης για χιονοπόλεμο.

Μερικοί ξεκίνησαν στο ταξίδι τους για την επιστροφή, παρέα με χιονάνθρωπους που έφτιαξαν πάνω στο καπό των  αυτοκινήτων τους.

Λόγω της χιονόπτωσης, της πυκνής ομίχλης και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος η Αστυνομία έκλεισε σε αρκετές περιπτώσεις τους δρόμους, με τους επισκέπτες να αναγκάζονται να περιορίσουν την εξόρμηση τους μέχρι την κεντρική πλατεία Τροόδους.