Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αρχηγείο αστυνομιας

Στο αρχηγείο αστυνομίας θα βρεθεί αύριο ο νέος Υπουργός δικαιοσύνης Μάριος Χαρτσιώτης. Αρκετά τα ανοικτά ζητήματα τα οποία αναμένεται να απασχολήσουν την συνάντηση του με τη ηγεσία της Δυναμης.

Ενημερώνεται για όλα τα τρέχοντα θέματα και τις όποιες ανάγκες υπάρχουν σήμερα στις τάξεις των διωκτικών αρχών ο νέος υπουργός δικαιοσύνης και δημοσίας τάξεως Μάριος Χαρτσιώτης.

Ο υπουργός δικαιοσύνης θα βρεθεί αύριο στο αρχηγείο όπου θα τον αναμένει ο αρχηγός της δύναμης με την ηγεσία του σώματος καθώς επίσης τους Αστυνομικούς Διευθυντές, Διοικητές/Διευθυντές, Τμημάτων, Μονάδων και Υπηρεσιών της Αστυνομίας.

Η ηγεσία αναμένεται να κάνει λεπτομερή ενημέρωση στον νέο υπουργό για την τρέχουσα κατάσταση σήμερα στην αστυνομία τις ανάγκες αλλά και όποια ανοικτά θέματα υπάρχουν.

Πάντως πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει έλεγε στον ΑΝΤ1 πως ο υπουργός δικαιοσύνης αναμένεται να ζητήσει ενημέρωση για τα στοιχεία γύρω από την εγκληματικότητα και ιδιαίτερα στο κεφάλαιο των εμπρησμών και τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών. Τα απανωτά κτυπήματα των τελευταίων ημερών φαίνεται να θορύβησαν ακόμη και τον ίδιο ο οποίος από την πρώτη κιόλας τοποθέτηση του στην παραλαβή του υπουργείου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών

Αύριο αναμένεται να γίνει ενημέρωση γύρο και από το θέμα των βοηθών αρχηγών ένα πρόβλημα που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να επιλυθεί περί τα τέλη του μηνός αλλά και οι κενές θέσεις που έρχονται το επόμενο διάστημα λόγο αφυπηρετήσεων προσωπων που βρίσκονταν στην ηγεσία αρκετών τμημάτων κάτι που θα φέρει ντόμινο εξελίξεων και μετακινήσεων σε διάφορα τμήματα και  υπηρεσίας.