Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Μετά από πρωινή ανάρτηση της βουλευτή Αλεξάνδρας Ατταλίδου για την ρητορική μίσους που έχει δεχτεί μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης ενημέρωσε πως έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου με την υπόθεση να βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Ακόμα ο κ. Σαββίδης μέσω την ανάρτησης του λέει πως μίλησε με την κα. Ατταλίδου για το συγκεκριμένο θέμα όπως επίσης και η Αστυνομία.

Έχει ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης, λέει η αστυνομία

Ξεκίνησε από την Αστυνομία η διερεύνηση ανάρτησης που έγινε από λογαριασμό στην πλατφόρμα Χ και η οποία απευθυνόταν προς την Βουλευτή και συμπρόεδρο του Volt, Αλεξάνδρα Ατταλίδου, με την ίδια να κάνει λόγο για «στοχοποίησή» της, απευθύνοντας παράλληλα στον Γενικό Εισαγγελέα το ερώτημα κατά πόσο πρόκειται για απειλή ή εμπίπτει στη ρητορική μίσους.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, είπε ότι μετά από συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα, έδωσε οδηγίες ο Αρχηγός Αστυνομίας στην Υποδιεύθυνση Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Έχει ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης», κατέληξε.