Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καμερον ντιαζ

Απάντηση στα δημοσιεύματα που την εμπλέκουν στην υπόθεση του παιδεραστή Τζέφρι Επστάιν, έδωσε η γνωστή ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ μέσω του εκπροσώπου της.

Η ηθοποιός του Χόλυγουντ, το όνομα της οποίας βρίσκεται στη λίστα με τους 150 ανθρώπους που συνδέονταν με την υπόθεση, ότι δεν έχει καμία σχέση και ούτε γνώριζε τον δημιουργό της.

Η Κάμερον Ντίαζ, έσπευσε μέσω του εκπροσώπου της να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

«Η Κάμερον δεν γνώρισε ποτέ τον Τζέφρι Έπσταϊν, ούτε ήταν ποτέ στο ίδιο μέρος με αυτόν ή είχε οποιαδήποτε σχέση μαζί του, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι μπορεί να ανέφερε το όνομά της ή να άφησε να εννοηθεί ότι την ήξερε», δήλωσε ο εκπρόσωπός της στην Page Six.

Στα δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Page Six, η Johanna Sjoberg, ένα από τα θύματα του δισεκατομμυριούχου, ισχυρίστηκε ότι ο Έπσταϊν καυχιόταν ότι γνώριζε μεγάλα αστέρια όπως η Κάμερον Ντίαζ, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο Μπρους Γουίλις και άλλοι.

Το φερόμενο θύμα κατέθεσε επίσης, ότι δεν είχε γνωρίσει προσωπικά κανένα από τα ονόματα που ανέφερε.

Η λίστα με τα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση Έπσταϊν έχει βγει στη δημοσιότητα εδώ και λίγα 24ωρα και έχει ήδη «κάψει» πολλούς.

Δικαστήριο στη Νέα Υόρκη αποκάλυψε τους συνεργάτες, τους εμπλεκόμενους με την υπόθεση, αλλά και τα θύματα αυτών. Η λίστα περιέχει πάνω από 150 ονόματα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο πρίγκιπας Άντριου.