Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ες

Βροχερό σκηνικό προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για αύριο και για τις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πιο αναλυτικά απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί κατά τόπους αραιή ομίχλη ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφισμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.