Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητρ

«Ο Ερντογάν, ο οποίος διαπράττει γενοκτονία κατά των Κούρδων, κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ φυλάκισης δημοσιογράφων που αντιτίθενται στην κυριαρχία του, είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κάνει ηθικό κήρυγμα», αναφέρει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σε ανάρτησή του στο twitter.

«Ο IDF είναι ο πιο ηθικός στρατός στον κόσμο που πολεμά και καταστρέφει την πιο απεχθή και σκληρή τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο, τη Χαμάς ISIS, που έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ο Ερντογάν την επαινεί και φιλοξενεί τους ανώτερους αξιωματούχους της.», σημειώνει ο ίδιος.

«Ο Νετανιάχου δεν διαφέρει από τον Χίτλερ», δήλωσε ο Ερντογάν

«Κατά ποιον τρόπο είσαι διαφορετικός από τον Χίτλερ;...Αυτά που κάνει ο Νετανιάχου είναι λιγότερα από αυτά που έκανε ο Χίτλερ; Οχι», είπε ο τούρκος πρόεδρος κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση στην Αγκυρα.

Ο Ερντογάν επανέλαβε τις επικρίσεις του για την δυτική υποστήριξη προς το Ισραήλ και πρόσθεσε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να υποδεχθεί πανεπιστημιακούς και επιστήμονες που αντιμετωπίζουν διώξεις λόγω των απόψεών τους για τον πόλεμο στην Γάζα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ