Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στην επαρχία Λεμεσού, όπου έχασε τη ζωή του ο 54χρονος Παντελής Δημητρίου, πατέρας τριών παιδιών και κάτοικος Πύργου Λεμεσού.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 16:30 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία, λίγο πριν την έξοδο της Παρεκκλησιάς, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε o 54χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτύπησε στο προπορευόμενο όχημα.  

Ο 54χρονος από την σύγκρουση έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο παρέκκλινε προς τα αριστερά και αφού χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ακινητοποιήθηκε στην λωρίδα ασφαλείας.  

Ο οδηγός ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας κατέληξε εκτός του οχήματος, στην άσφαλτο.  

1

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τον άνδρα σε κρίσιμη κατάσταση, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματα του δύο ώρες μετά. 

Στο πρώτο όχημα επέβαιναν δύο ε/κ οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν, ενώ το όχημα τους φέρει πολύ ελαφριά ζημιά. 

Σε δηλώσεις του ο Μάριος Χαραλάμπους, Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού και ερωτηθείς κατά πόσο η μη χρήση ζώνης έπαιξε κύριο ρόλο στην τραγική κατάληξη της σύγκρουσης ανέφερε ότι «δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα. Η κατάσταση του αυτοκινήτου μπορεί να δικαιολογούσε ένα τραυματισμό χωρίς το θάνατο εάν έφερε ζώνη».

Από το τροχαίο δημιουργήθηκε, για αρκετές ώρες, κυκλοφοριακή συμφόρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Λευκωσία.