Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καυγας

Άλλο ένα περιστατικό βίας καταγράφεται αυτή τη φορά σε Γυμνάσιο στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, μαθήτρια κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από συμμαθητή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μαθήτρια ενημέρωσε τη μητέρα της για το συμβάν, έπειτα ο παππούς της μαθήτριας μαζί με τον αδελφό της μετέβησαν στο σχολείο με άγριες διαθέσεις για να ζητήσουν τον λόγο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, ο 70χρονος παππούς της μαθήτριας είχε εντοπίσει τον Διευθυντή στην είσοδο του σχολείου, και όταν ο διευθυντής του απαγόρευσε την είσοδο, ο 70χρονος τον έσπρωξε και εισήλθε εντός του σχολείου και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Μέλος της ομάδας Ζ μετέβηκε άμεσα στο σχολείο, ταυτόχρονα ο 20χρονος αδελφός της μαθήτριας με άγριες διαθέσεις εισήλθε εντός του σχολείου κατευθύνθηκε προς το μέρος του Διευθυντή και άλλων καθηγητών με σκοπό να τους επιτεθεί.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, το μέλος της Αστυνομίας προσπάθησε να τον καθησυχάσει και τότε ο 20χρονος επιτέθηκε και έσπρωξε τον Αστυνομικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.  Στη συνέχεια ο 70χρονος βλέποντας το συμβάν επιτέθηκε επίσης στον αστυνομικό προσπαθώντας να αποσπάσει τον εγγονό του με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ίδιος.

Οι δύο συνελήφθηκαν για επίθεση εναντίον αστυνομικού, αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη, επίθεση και ανησυχία και παράνομη είσοδος σε σχολείο.

Ο παππούς και ο αδελφός της μαθήτριας παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, και η υπόθεση έχει οριστεί για εκδίκαση για τις 15 Ιανουαρίου 2024.