Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν μερικά 24ώρα στην Αγία Νάπα. Ογδοντάχρονη κατήγγειλε στις αρχές ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο την ακολούθησε φεύγοντας από την παραλία νωρίς το απόγευμα.

Ως ύποπτος συνελήφθη 17χρονος αιτητής πολιτικού ασύλου από τη Γουινέα, με την Αστυνομία να αναζητά την αλήθεια μέσα από κυκλώματα της περιοχής.

Το κουβάρι της πρωτοφανούς υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη Πέμπτη όταν 80χρονη που βρίσκεται στην Κύπρο για διακοπές, μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση Αμμοχώστου και κατήγγειλε ότι νεαρός άντρας πιθανόν αλλοδαπός, την ακολούθησε ενώ έφευγε από παραλία της Αγίας Νάπας, της επιτέθηκε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ανακριτές μετέβησαν στην περιοχή και μέσα από κλειστά κυκλώματα εντόπισαν 17χρονο αιτητή πολιτικού ασύλου από τη Γουινέα να κινείται ύποπτα. Τον αναζήτησαν σε παρακείμενο ξενοδοχείο όπου διαμένει με έξοδα του Κράτους και τον συνέλαβαν.

«Αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι συνελήφθηκε ένα ανήλικο πρόσωπο για συγκεκριμένα αδικήματα και έχει ήδη οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου και έχει εξασφαλιστεί εναντίον του διάταγμα εξαήμερης προφυλάκισης» είπε ο Χρίστος Ανδρέου Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Ο 17χρονος αναμένεται να περάσει από διάφορες εξετάσεις καθώς θα πρέπει να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και της ψευδούς καταγγελίας.