Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΑΚΑΤΟΙ

Εξοπλίστηκε με τρία σκάφη κατηγορίας Β’ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία. Η παρουσίαση των τριών σκαφών κατηγορίας Β’ έγινε στο Λιμάνι Λεμεσού. Οι τρεις ακάτοι θα ενισχύσουν το έργο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας. Τα τρία σκάφη παρουσιάστηκαν στην παρουσία της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως Άννας Κουκκίδη-Προκοπίου και του Αρχηγού της Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου.

«Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία επιτελεί ένα πολύπλευρο και πολυσύνθετο έργο. Για να φέρει εις πέρας την αποστολή της στελεχώνεται συνεχώς τόσο με εξειδικευμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό όσο και με σύγχρονο τεχνολογικά αναβαθμισένο εξοπλισμό» είπε ο κ. Παπαθεοδώρου κατά τον χαιρετισμό του.

Η κα. Κουκκίδη τόνισε τη σημαντικότητα της συγκεκριμένης ενίσχυσης η οποία θα επιτηρεί και θα προστατεύει την ακτογραμμή των λιμανιών και των χωρικών υδάτων της χώρας μας, «ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονικά δύσκολη περίοδο αυξημένων εντάσεων στη γεωγραφική περιοχή της χώρας μας αλλά και αυξημένων μεταναστευτικών ροών δια θαλάσσης» είπε.