Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τρ

Δεν κάνει πίσω η Παγκύπρια Συντεχνία Ισότητα και συνεχίζει τον αγώνα για αξιοπρεπείς μισθούς για τους εργαζομένους στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. 

Για το λόγο αυτό σήμερα μεγάλος αριθμός εργαζομένων και μελών της Συντεχνίας Ισότητας θα βρεθεί στην είσοδο της Λευκωσίας και στα φώτα Καλησπέρα για ειρηνική όπως διαβεβαιώνουν διαμαρτυρία.

«Για να δείξουμε για ακόμη μια φορά ότι δεν ανεχόμαστε να γίνει καμία αδικία εις βάρος εργαζομένων οι οποίοι εργάζονται τα ίδια χρόνια με τους υπόλοιπους. Είναι οι πλέον χαμηλόμισθοι και αυτή την στιγμή βρίσκονται εκτός της πρότασης», δήλωσε η Λίνα Ανδρέου, Πρόεδρος του Γραφειακού και Γραμματειακού Προσωπικού της Συντεχνίας "Ισότητα".

Η Συντεχνία κατηγορεί επίσης την Κυβέρνηση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι ξέχασαν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις προς τους χαμηλόμισθους υπαλλήλους του δημοσίου. 

«Δυστυχώς ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης φαίνεται ότι ξέχασε την προεκλογική του δέσμευση», ανέφερε η κ. Ανδρέου.

Σύμφωνα με την κ.Ανδρέου οι συμμετέχοντες στην ειρηνική διαμαρτυρία θα παραταχθούν κατά μήκος του δρόμου, αφού στόχος δεν είναι η πρόκληση κυκλοφοριακού χάους και ταλαιπωρίας στους οδηγούς, αλλά να περάσουν το μήνυμα ότι ο αγώνας τους συνεχίζεται μέχρι τη δικαίωση. Και προειδοποίησε με δυναμικότερα μέτρα.