Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θανασης νικολαου

Σήμερα στο Δικαστήριο Λεμεσού αναμενόταν να καταθέσει ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανού, όμως για λόγους υγείας δεν κατέστη δυνατό.

Πολύ καταλυτική είναι η κατάθεση του κ. Σταυριανού αφού τότε όταν είχε εντοπιστεί νεκρός ο Θανάσης Νικολάου και είχε γίνει η εξέταση, αποφάνθηκε ότι πρόκειται για αυτοχειρία, κάτι που διαψεύσθηκε στην πορεία έπειτα από την εκταφή των οστών και τις εξετάσεις που ακολουθήσαν.

Σημειώνεται ότι δεν έλειψαν οι εντάσεις καθώς ο Γενικός Εισαγγελέας αποτάθηκε στον ιατροδικαστή, κύριο Μαρνερίδη για να συμβάλει στην υπόθεση ώστε να διαλευκανθεί πιο γρήγορα.

Η οικογένεια και οι δικηγόροι της έφεραν ένσταση καθώς δεν ήταν στο πρόγραμμα από την αρχή ότι θα είναι άτομο το οποίο θα κληθεί να καταθέσει.

Άλλο ένα άτομο το οποίο ζήτησαν να καταθέσει είναι η κυρία Χαριλάου η οποία ήταν παρών στην εκταφή των οστών του Θανάση.

Η Δικαστής δεν προχώρησε σήμερα σε απόφαση και διέκοψε τη διαδικασία.

Ανακοίνωσε μετέπειτα ότι επιφυλάσσει την απόφαση της για το αν θα καταθέσουν ως μάρτυρας ο κύριος Μαρνερίδης και η κυρία Χαριλάου για την Παρασκευή στις 11:30 το πρωί.

Η οικογένεια αντέδρασε ξανά με την δικηγόρο τους να αναφέρει ότι, στην περίπτωση που δεχτεί τώρα να καταθέσουν νέα πρόσωπα πέραν αυτών που είχαν προγραμματιστεί, θα ζητήσει και έξι μήνες χρόνο για να μελετήσουν περισσότερο κάποια στοιχεία και θα καλέσουν από τη δική τους πλευρά 3 πρόσωπα για να καταθέσουν ως μάρτυρες.

Άρα, η βούληση της δικαστού να ολοκληρωθεί η υπόθεση γρήγορα μέχρι 22 Δεκεμβρίου φαίνεται να μην είναι εφικτή εάν καταθέσουν και άλλα πρόσωπα αφού ο κ. Μαρνερίδης θα βρίσκεται στην Κύπρο μετά τις 22 Δεκεμβρίου.