Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τουρισμος πτησεις αεροπλανο

Αισιοδοξία ότι οι αφίξεις τουριστών από την Πολωνία θα ξεπεράσουν τις 300.000 το 2024, εξέφρασε ο Υφυπουργός Τουρισμού Κώστας Κουμής, ο οποίος χθες και σήμερα είχε σημαντικές επαφές με τουριστικούς παράγοντες της χώρας. 

Ο Υφυπουργός Τουρισμού συναντήθηκε με τους επικεφαλής τουριστικών οργανισμών, όπου και αντάλλαξαν απόψεις για τη παρούσα χρονιά, αλλά και για το 2024 που έρχεται, καθώς και για το βαθμό ικανοποίησης των πελατών τους, αφού η Κύπρος ευελπιστεί να μπει για τα καλά στην Πολωνική αγορά. 

«Η αεροπορική σύνδεση αναμένεται να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο το ερχόμενο έτος, με δρομολόγια προς τη χώρα μας από 11 διαφορετικές πόλεις. Σ’ αυτές θα πρέπει να προστεθούν και οι ναυλωμένες πτήσεις από κάποιες άλλες εταιρείες που προγραμματίζονται επίσης», ανέφερε ο Υφυπουργός Τουρισμό Κώστας Κουμής. 

Κατά τις επαφές του Υφυπουργού Τουρισμού συζητήθηκε και το ενδεχόμενο αύξησης των προσφερόμενων θέσεων καθώς επίσης και η χρονική επέκταση των τουριστικών προγραμμάτων ορισμένων οργανισμών. 

Να σημειωθεί ότι φέτος οι αφίξεις Πολωνών τουριστών στην Κύπρο παρουσίασαν αύξηση 47% σε σχέση με πέρσι, φθάνοντας τις 240.000 έως τα τέλη Οκτωβρίου.