Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λευκός οίκος χριστούγεννα

Ο Λευκός Οίκος έχει στολιστεί με 98 χριστουγεννιάτικα δέντρα, περισσότερα από 142.000 λαμπάκια και σχεδόν 34.000 στολίδια.

Τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στον Λευκό Οίκο επιμελήθηκε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντενκαι το αποτέλεσμα είναι φαντασμαγορικό. 

Στόχος της Τζιλ Μπάιντεν με αυτόν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό είναι να βιώσουν οι επισκέπτες του Λευκού Οίκου τη χαρά των Χριστουγέννων. 

λευκός οίκος χριστούγεννα

Σε ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε αρχικά πως «για τις φετινές γιορτές στον Λευκό Οίκο, το θέμα μας είναι εμπνευσμένο από τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά βιώνουν αυτή τη γιορτινή περίοδο: απόλυτα παρόντες στην ομορφιά και τη γενναιοδωρία γύρω τους, με τις αισθήσεις τους να φλέγονται, με τις καρδιές τους ανοιχτές στη "Μαγεία, το Θαύμα και τη Χαρά" της εποχής». 

«Έχουμε το μαγικό έλκηθρο του Άγιου Βασίλη να αιωρείται στον αέρα στο Μεγάλο Φουαγιέ, ένα τρένο που λειτουργεί γύρω από το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου και έναν Λευκό Οίκο από μελόψωμο για την 200η επέτειο του αγαπημένου παιδικού βιβλίου "Twas the Night Before Christmas"» συνέχισε η Τζιλ Μπάιντεν. 

«Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε χιλιάδες επισκέπτες στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια των εορτών. Είθε οι αναμνήσεις που δημιουργούνται αυτές τις γιορτές να θυμίζουν σε όλους μας την ευλογία που είναι το έθνος μας» κατέληξε. 

λευκός οίκος χριστούγεννα