Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ακαμας

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση 69χρονου στην Πάφο. Ως «ύποπτη» είχε χαρακτηριστεί η εξαφάνιση του 69χρονου John Hugo από το Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο Μάρτιο, πρόσωπο στο οποίο ανήκει η σορός η οποία εντοπίστηκε στις 15 Νοεμβρίου στον Ακάμα

Μετά τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό, τα οστά ταυτοποιήθηκαν και διαπιστώθηκε πως ανήκουν στον 69χρονο Βρετανό, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στις 24 Μαρτίου 2023.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει τότε, μετά την εξαφάνιση του 69χρονου, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, είχε χαρακτηρίσει ως ύποπτη την εξαφάνιση του.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάρτιο καταγγέλθηκε από 67χρονη μόνιμη κάτοικο Κύπρου ότι 69χρονος, ο οποίος διέμενε στην Τάλα, απουσίαζε από το σπίτι του για δύο εβδομάδες. Η γυναίκα τον φρόντιζε κατά διαστήματα και όταν τον αναζήτησε διαπίστωσε ότι αυτός λείπει.

Όταν μέλη της αστυνομίας μετέβησαν στην κατοικία διαπιστώθηκε ότι πρέπει να εγκαταλείφθηκε αρκετές ημέρες πριν.

Ωστόσο μετά την νενομισμένη νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους και ανθρωπολόγο της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ) δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε που να υποδειλεί εγκληματική ενέργεια.

Τα οστά καθώς και ενδύματα είχαν εντοπιστεί από μέλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, που κυνηγούσε σε απόμερη περιοχή του Ακάμα με φίλους του και ο οποίος ειδοποίησε ακολούθως την Αστυνομία.