Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυτ

Μια περίεργη υπόθεση καταγράφεται στις καταχωρήσεις των διωκτικών αρχών το τελευταίο 24ώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν χθες λίγο μετά τις έξι το απόγευμα όταν λήφθηκε πληροφορία για όχημα που ανατράπηκε στην Αλυκή της Λάρνακας.

Μέλος της αστυνομίας έφτασε αμέσως στο σημείο όπου εντόπισε μια νεαρή έξω από το όχημα η οποία έφερε τραύμα στο πόδι.

Κάλεσε αμέσως συναδέλφους του να μεταβούν στο σημείο για διερεύνηση του τροχαίου και ενώ συνομιλούσε με την νεαρή εμφανίστηκε στην περιοχή ένα λευκό όχημα. Η νεαρή τα στοιχεία της οποίας  φαίνεται να είναι γνωστά στις αρχές και να πρόκειται για 21χρονη, πλησίασε το λευκό όχημα, άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε να φύγει από το σημείο.

Ο Αστυνομικός έτρεξε προς το μέρος της προσπαθώντας να την βγάλει από το όχημα. Για λόγους που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί το μέλος της δύναμης μπαίνει εντός του οχήματος με τον οδηγό να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Για σχεδόν ένα χιλιόμετρο στο όχημα βρίσκονταν ο οδηγός, ο συνοδηγός οι οποίοι να σημειωθεί έφεραν κουκούλες, η 21χρονη και ο αστυνομικός.

Σε κάποια στιγμή το όχημα σταμάτησε με τον αστυνομικό να εξέρχεται από αυτό. Οι υπόλοιποι τρεις διέφυγαν από τη σκηνή επιβαίνοντας του οχήματος.  

Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι τόσο το όχημα που ενεπλάκη στο ατύχημα νωρίτερα όσο και το δεύτερο όχημα είχαν δηλωθεί ως κλοπιμαία από την επαρχία Λάρνακας λίγη ώρα προηγουμένως.

Το περιστατικό όπως μαθαίνουμε προβλημάτισε ιδιαίτερα την πρωινή σύσκεψη στο αρχηγείο και δόθηκαν οδηγίες ώστε να ληφθεί κατάθεση  από τον αστυνομικό ώστε να διαπιστωθεί πως οι τρεις κατάφεραν να τον «εγκλωβίσουν» εντός του οχήματος για να τον αφήσουν ένα χιλιόμετρο πιο κάτω.