Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καιρος συννεφια

Δεν λέει να μας κάνει τη χάρη να χειμωνιάσει. Η θερμοκρασία έμεινε κολλημένη στους 28 βαθμούς κελσίου την ώρα που ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα δεν αναμένονται βροχές μιας και το σκηνικό θα είναι κυρίως αίθριο. Ούτε αύριο αναμένονται βροχές παρόλο που ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος.

Βροχές αναμένονται από την Τρίτη και μετά σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Στην ατμόσφαιρα σήμερα θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Πιο αναλυτικά σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα τη Δευτέρα, τα οποία είναι πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Την Τρίτη αναμένεται πτώση ενώ για την Τετάρτη αναμένεται μικρή άνοδος.