Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θυ7υι

Φανερά λυπημένος ο σκύλος θρηνεί τον θάνατο του ιδιοκτήτη του καθώς χάνει τον πιο σημαντικό άνθρωπο για εκείνον. Τα κατοικίδια βιώνουν επίσης τα ίδια συναισθήματα με τους ανθρώπους και μπορεί να βιώσουν πόνο και θλίψη όταν ένα μέλος της οικογένειας πεθαίνει.

Αυτό αποδεικνύεται από ένα βίντεο που έχει γίνει viral και δείχνει έναν σκύλο να θρηνεί στο φέρετρο του ιδιοκτήτη του , ο οποίος μόλις πέθανε. Φαίνεται ότι το ζώο δεν θέλει να τον αποχωριστεί και κλαίει απελπισμένα όπως και οι συγγενείς του.

Δείτε το βίντεο:

 

Η αγάπη που νιώθουν τα ζώα για τους ανθρώπους που τα φροντίζουν είναι τεράστια. Και επίσης υπερβαίνει τα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου. Ενώ περιμένουν να ξαναβρεθούν στη γέφυρα του ουράνιου τόξου, τα σκυλιά που μένουν ορφανά από ανθρώπους φίλους τους υποφέρουν όπως και οι άνθρωποι που αναγκάστηκαν να πουν αντίο σε αυτούς που αγαπούσαν. Ο ξαφνικός χωρισμός είναι δύσκολος για όλους. Και είναι ακόμη περισσότερο για τα κατοικίδια, τα οποία μπορεί να μην καταλαβαίνουν γιατί αυτό το άτομο δεν είναι πλέον μαζί τους .