Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Υπόθεση ένοπλης ληστείας, με λεία 900 περίπου ευρώ, που διαπράχθηκε το μεσημέρι σε περίπτερο στην περιοχή Πρωταρά, διερευνούν ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Στηβ Θεοδούλου, «γύρω στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου, άγνωστος άντρας εισήλθε σε περίπτερο στον Πρωταρά, έδαφος Παραλιμνίου και ζήτησε να αγοράσει τσιγάρα. Ενώ η υπάλληλος του περιπτέρου τον εξυπηρετούσε, ο άνδρας ανέσυρε πιστόλι και αφού το όπλισε τής ζήτησε τα λεφτά του ταμείου».

Πρόσθεσε ότι «η υπάλληλος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος άντρας να εισέλθει πίσω από τον πάγκο του ταμείου και να αφαιρέσει ολόκληρη την ταμειακή θήκη με το περιεχόμενο της, το οποίο ανερχόταν σε 900 ευρώ. Στη συνέχεια ο άγνωστος άντρας εισήλθε σε όχημα που τον ανέμενε έξω από το περίπτερο, με οδηγό δεύτερο πρόσωπο και εγκατέλειψαν τη σκηνή».

Ο κ. Θεοδούλου ανέφερε επίσης ότι "σύμφωνα με την υπάλληλο του περιπτέρου αλλά και από τα οπτικά πλάνα που εξασφαλίστηκαν από το κλειστό κύκλωμα βιντεοπαρακολούθησης ο άγνωστος άντρας κατά την είσοδο του στο περίπτερο έφερε καρναβαλίστικη αμφίεση με καπέλο και μάσκα ενώ μιλούσε την κυπριακή διάλεκτο».

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου τα οποία φωτογράφησαν τη σκηνή και περισυνέλλεξαν αριθμό τεκμηρίων, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

 Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.