Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ργε

Η Άσπα μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη μουσική και τον αδελφό της MadClip, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου».

Αρχικά, είπε: «Ζω στην Ελλάδα από πέντε ετών, ήρθαμε οικογενειακώς από την Αμερική, ο αδελφός μου ήταν 11 και από τότε δεν φύγαμε».

Όσον αφορά την επιλογή της να μπει στον χώρο της μουσικής σχολίασε: «Η γιαγιά μου η αλήθεια είναι τραγούδαγε μικρή. Μου άρεσε πάντα από μικρή, αλλά το είχα πάρει με φόβο. Μια μέρα μου είπε ο αδερφός μου να πάμε μαζί στο στούντιο. Είχε ένα τραγούδι και το ντεμάραμε. Εκεί που μπήκε λίγο το διαολάκι και μου άρεσε και μου είπε: "Έλα να το ξεκινήσουμε, θα το πάμε μαζί, θα σε βοηθήσω". Θα κυκλοφορούσαμε μαζί τραγούδι, αλλά δεν προλάβαμε με τα γεγονότα. Πήγαινα και στο στούντιο, μ' άρεσε πολύ, το έκανα και σαν ψυχοθεραπεία».

Για τον αδελφό της ανέφερε: «Γενικά πολλές φορές τον αδερφό μου τον έχω δει στον ύπνο μου, όταν ας πούμε αγχώνομαι για κάτι, και το παίρνω σαν σημάδι. Γενικά πιστεύω σε αυτά και σε ενέργειες. Πιστεύω ότι μας βλέπουν οι άνθρωποι που είναι εκεί πάνω και μας προσέχουν. Με συμβούλευε να είμαι πάντα ο εαυτός μου και κρατάω αυτή τη γραμμή. Έχω ακούσει διάφορα αρνητικά και ότι εκμεταλλεύομαι τη φήμη του και ότι πατάω πάνω σε αυτό. Διάφορα, αλλά γενικά κοιτάω μπροστά και κοιτάω να κάνω εμένα καλύτερη σαν Άσπα».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί βεβήλωσης του μνήματος του αδερφού της, απάντησε: «Δόξα τω Θεώ δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Κοιτάω να μην τα πολυπαρακολουθώ (τα δημοσιεύματα), αλλά ήρθε στα αυτιά μου. Αλλά επειδή δεν ισχύει, δεν ταραχτήκαμε».

Πηγή: protothema.gr