Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυτρ

Δεν είναι όλες οι τάσεις «φίλες» σου. Μην τρέχεις πίσω τους. Το στυλ είναι προσωπική υπόθεση. Είναι ο τρόπος να εκφραστείς, χωρίς να χρησιμοποιήσεις λέξεις. Μπορεί ακόμη να μην το έχεις βρει, αλλά…υπάρχει λύση.

Κι όμως, δεν ταιριάζουν όλα σε όλους και ούτε πρέπει. Βασική προτεραιότητα πριν τη διαδικασία; Να αγαπήσεις τον εαυτό σου έτσι όπως είναι.

Η Κύπρια personal stylist, Θέκλα Ιωακείμ, ήρθε στην Κύπρο μετά τις σπουδές στην Αγγλία να «φέρει» στον κόσμο της μόδας το κάτι διαφορετικό. Το κάτι παραπάνω που σύμφωνα με την ίδια, θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς αναδεικνύοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου. Αυτό γίνεται αρχικά με το color analysis που κάνει η ίδια με ειδικό εξοπλισμό (ειδικό φωτισμό και αποχρώσεις χρωμάτων).

8iy

Τι είναι

Το color analysis είναι μια εξειδικευμένη διαδικασία με την οποία ανακαλύπτουμε τους τόνους χρωμάτων που μας ταιριάζουν.

Σε τι βοηθά

  1. Στην επιλογή χρώματος μαλλιών αν τα βάφουμε, στην επιλογή των ρούχων αλλά και στο make up.
  2. Να φαινόμαστε πιο υγιείς λαμπεροί αφού κρύβει της «ατέλειες» πχ κοκκινίλες στο πρόσωπο, μαύρους κύκλους, σημάδια, ρυτίδες και γραμμές έκφρασης.

Όπως σημείωσε, η διαδικασία γίνεται μόνο μια φορά στη ζωή μας καθώς ο τόνος του δέρματος δεν αλλάζει ακόμα και όταν μαυρίσουμε ή όταν μεγαλώσουμε.

«Μόλις ανακαλύψεις τα χρώματα σου θα τα αγαπήσεις τόσο πολύ που θα σου είναι πιο εύκολο να τα φοράς αλλά και να τα συνδυάζεις», ανέφερε.

OIK

Η «εποχή» του καθενός

Ο κάθε άνθρωπος έχει την εποχή που του ταιριάζει, και όχι αυτό δεν έχει να κάνει με το ποια είναι η αγαπημένη του εποχή του χρόνου αλλά…με τους χρωματισμούς που του ταιριάζουν.

Υπάρχουν οι ψυχροί τόνοι που είναι ο χειμώνας και το καλοκαίρι και οι θερμοί που είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο.

Ωστόσο για παράδειγμα, εάν κάποιος είναι χειμώνας (ψυχροί τόνοι) θα φοράει ανεξαρτήτως εποχής, ολόχρονα δηλαδή ψυχρούς τόνους.

P0I

Body analysis

Μετά το color analysis είναι το body analysis που στόχο έχει να δημιουργήσει μια ισορροπία ανάλογα με τον τύπο σώματος του καθενός.

Η διαδικασία σε αυτή την περίπτωση απαιτεί από το άτομο αρχικά να φωτογραφηθεί με στενό παντελόνι. Έπειτα η Θέκλα θα κάνει την ανάλυση και μετά την ανάλυση θα δώσει γραπτώς την επεξήγηση όπου θα αναλύει στο άτομο σε ποια ρούχα να δώσει έμφαση ανάλογα με τον τύπο σώματος.

Πρόκειται για διαδικασίες που όπως μας ανέφερε άλλαξαν την ψυχολογία πολλών γυναικών που αντιμετώπιζαν διάφορα άλλα σοβαρά προβλήματα στη ζωή τους και τους έδωσε μια χαρούμενη «πινελιά» με τη βοήθεια της.