Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Συννεφιασμένο σκηνικό με μεμονωμένες βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για αύριο Σάββατο.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένονται από το μεσημέρι και μετά στα ορεινά στο εσωτερικό και στα ανατολικά.

Ο καιρός φαίνεται να φτιάχνει την Κυριακή αφού σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία δεν αναμένονται βροχές.  

Απόψε ο καιρός θα καταστεί προοδευτικά κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, παρόλο που αρχικά στα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια πιθανόν να παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Σταδιακά όμως, οι νεφώσεις θα αυξηθούν και ενδεχομένως να σημειωθούν μετά το μεσημέρι μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Το Σάββατο η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι τη Δευτέρα θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.