Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Μαίρη Συνατσάκη το πρωί του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου ανέβασε στα social τη νέα φωτογραφία της με την κόρη της. Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας περνά άλλο ένα Σαββατοκύριακο εντός σπιτιού με την μικρή της η οποία σύντομα γίνεται ενός έτους. Και όπως φαίνεται από τις φωτό η μικρή ανέλαβε τον ρόλο της βοηθού.

O ερχομός της μικρής που άλλαξε την καθημερινότητα της
Η Μαίρη Συνατσάκη πρόσφατα μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα αλλά και τις αλλαγές στις προτεραιότητές της μετά τον ερχομό της κόρης της, την οποία δεν αποχωρίζεται.

1

«Δεν έχω κάνει ακόμη πράγματα που είναι για μένα. Δεν πάω πιλάτες, ενώ θα έπρεπε. Για νύχια πάω μαζί με την μικρή. Μια φορά είχα πάει για φαγητό με τον Ίαν και δυο-τρεις φορές με τα παιδιά. Ακόμη αυτό δεν το έχω βρει. Δεν υπάρχει ακόμη ισορροπία, όλα είναι υπέρ της μικρής, με βάση εκείνη και τον ύπνο της. Σε τρία χρόνια πιστεύω ότι θα το βρω», ανέφερε σε βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Στα νέα stories που ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram είδαμε τη νέα φωτογραφία με την μικρή Ολίβια, να ασχολείται με τα ρούχα στο μπάνιο του σπιτιού. «Ξεχωρίσει τα λευκά απ΄τα χρωματιστά» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.