Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ο «Κανέλλος Λάσκαρης» από τους πύργους της «Μάγισσας» αποκλειστικά στην κάμερα του ΑΝΤ1, που βρέθηκε στα γυρίσματα της επικής σειράς, σε κτήμα στην Αττική.

Η κάμερα συνάντησε στο Κάστρο των Λασκαραίων τον ηθοποιό Νίκο Ψαρρά, ο οποίος ενσαρκώνει τον Κανέλλο Λάσκαρη, έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της «Μάγισσας».

Ήρεμος αλλά και γλεντζές, έξω καρδιά, το μαύρο πρόβατο της οικογένειας.

Έχει αναλάβει στην οικογενειακή επιχείρηση το κομμάτι των εμπορικών συμφωνιών, λόγω της ευφράδειάς του. 

«Μεγάλη χαρά, εμείς είμαστε εδώ και εννέα μήνες σε αυτό το χώρο, είναι το κτήμα μας, είναι ο πύργος μας», δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «το να κάνεις βουτιά στο χρόνο πίσω είναι ένα πολύ μεγάλο δώρο, καταρχάς για εμάς γιατί έχεις ένα μεγάλο πεδίο για έρευνα, πως ήταν αυτοί οι άνθρωποι, τι γινότανε, πως ήταν να ζεις κάτω από τον οθωμανικό ζυγό».

Ο γνωστός ηθοποιός δεν κρύβει ότι τα γυρίσματα είναι απαιτητικά, ωστόσο εξηγεί πως αντλούν δύναμη από την μεγάλη αγάπη που εισπράττουν από τους τηλεθεατές, ήδη από την πρώτη εβδομάδα προβολής της σειράς στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

«Είναι δύσκολα, είναι απαιτητικά, απαιτητικοί οι ρόλοι, έχεις πάρα πολλές σκηνές με πολλή κόσμο, αν και πολύ ωραία», ανέφερε ο Νίκος Ψαρράς, ενώ όπως είπε «ήδη εισπράττουμε φοβερή αγάπη και λατρεία από τους τηλεθεατές μας χαιρόμαστε και παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε».

Ο Νίκος Ψαρράς μας προετοιμάζει, μάλιστα, και για τις συγκλονιστικές ανατροπές που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, αλλά και για μια αποκάλυψη που θα σοκάρει: τον δολοφόνο του μωρού.

«Εσείς θα μάθετε νωρίς στα πρώτα επεισόδια, εμείς όχι οι χαρακτήρες δεν το γνωρίζουμε γιατί όταν το μάθουμε θα έρθουν φοβερές ανατροπές.» είπε ο ηθοποιός.

Ο βραβευμένος ηθοποιός Νίκος Ψαρράς, ο οποίος έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την Κύπρο, έστειλε και μήνυμα ειδικά για τους Κύπριους τηλεθεατές:«Εγώ θέλω πολύ να πάω στην Κύπρο, γιατί έχω περάσει δύο καλοκαίρια στην Κύπρο με τον ΘΟΚ, στους Πέρσες έχω μόνο γλυκές αναμνήσεις με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους με αυτά τα φοβερά τοπία. Θα χαρώ πολύ να τους ξαναδώ».

Η σειρά «Η Μάγισσα» σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκοβάλη και σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, προβάλλεται στον ΑΝΤ1 από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.