Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Δεν τίθεται θέμα παύσης του Αρχηγού της Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου. Αυτό δήλωσε η Υπουργός Δικαιοσύνης, Άννα Κουκκίδου Προκοπίου βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών γύρω από αυτό το θέμα.

Η Υπουργός σε δηλώσεις της στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι του ΑΝΤ1 παρέπεμψε σε δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη για το θέμα λέγοντας ότι το θέμα θεωρείται λήξαν. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νικήτα Κυριάκου ότι η αναφορά του Προέδρου Χριστοδουλίδη ήταν πως το θέμα θεωρείται λήξαν προς το παρόν και κατά πόσον υπάρχει ενδεχόμενο να ανοίξει ανά πάσα στιγμή, η υπουργός ανέφερε ότι το θέμα είναι λήξαν και ο Αρχηγός της Αστυνομίας συνεχίζει κανονικά. 

Η κ. Κουκκίδου απέφυγε να απαντήσει και την ερώτηση εάν έγινε προσέγγιση σε προσωπικότητες για αντικατάσταση του αρχηγού της Αστυνομίας.  

Ανέφερε ακόμα ότι από εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Προεδρικό υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην οποία θα συμμετέχει η ίδια και ο Αρχηγός της Αστυνομίας για να τεθεί επί τάπητος  το πλάνο αστυνόμευσης, αναδιοργάνωσης και επιχειρησιακές λεπτομέρειες.