Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο βρήκε ένα ζευγάρι Ελβετών τουριστών κατά τη διάρκεια περιήγησης τους με supercar στη Σαρδηνία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσιεύει πλάνα από το σοκαριστικό δυστύχημα, η Ferrari στην οποία επέβαιναν οι τουρίστες, ηλικίας 63 και 67 ετών ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από μία αποτυχημένη απόπειρα προσπέρασης που προκάλεσε και την ανατροπή ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου.

Στο βίντεο εμφανίζονται εντυπωσιακά αυτοκίνητα να φτάνουν και να προσπερνούν το λευκό camper van σε δρόμο της νότιας Σαρδηνίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μια κόκκινη Ferrari επιχειρεί να κάνει προσπέραση ταυτόχρονα με μια μπλε Lamborghini, με αποτέλεσμα τα δύο supercar να συγκρουστούν και η Lamborghini να χτυπήσει το κάτω μέρος του τροχόσπιτου, προκαλώντας την ανατροπή του.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η Ferrari βγήκε από τον δρόμο, ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες, με το ζευγάρι των τουριστών να εγκλωβίζεται στο εσωτερικό της.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν επίσης το ζευγάρι που επέβαινε στο τροχόσπιτο, τουρίστες από την πόλη Σέλβα ντι Βαλ Γκαρντένα, αλλά και το ζευγάρι των Ινδών που επέβαινε στην Lamborghini.

Oι Αρχές της Σαρδηνίας διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, όλοι οι επιβάτες των supercar συμμετείχαν στην περιήγηση Sardinia Supercar Experience που είχε ως αφετηρία την Teulada και θα ολοκληρωνόταν με την άφιξη των συμμετεχόντων στην Olbia.

H περιήγηση διαρκεί αρκετές μέρες, κατά την οποία οι τουρίστες επισκέπτονται σημαντικές τοποθεσίες του νησιού οδηγώντας Ferrari και Lamborghini, ενώ περνούν τα βράδια τους σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Η εταιρεία που διοργανώνει τις ξεναγήσεις δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο event με το δικό τους αυτοκίνητο ή να νοικιάσουν ένα από τα πολυτελή οχήματά της, με το κόστος φυσικά να αυξάνεται κατά πολλές χιλιάδες ευρώ στη δεύτερη περίπτωση.

Πηγή: protothema.gr