Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Χιλιάδες κόσμου από όλη την Κύπρο βρέθηκε χθες στη συναυλία της Άννας Βίσση στη Λάρνακα, γιορτάζοντας στη γεννέτηρα της τα 50 χρόνια μουσικής πορείας και δισκογραφίας. 

Μπροστά σε χιλιάδες θεατές συνοδευόμενη από αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, η Έλενα Παπαρίζου, η Πάολα, ο Μπάμπης Στόκας και φυσικά η Λία Βίσση, ερμήνευσαν μεταξύ άλλων και κάποια από τα σπουδαιότερα τραγούδια της Άννας Βίσση. 

Εκ μέρους του Δήμου Λάρνακας, ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Βύρας πρόσφερε στην Άννα Βίσση το Χρυσό Κλειδί ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την 50χρονη μουσική της πορεία και προσφοράς. 

«Η Άννα με την μονάδικη της φώνη και δύναμη ξεσήκωσε τον κόσμο με την ενέργεια και συγκίνησε με τα τραγούδια της», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας. 

Σημειώνεται οτι συναυλία αυτή φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφορούσε και στη δημιουργία πέντε νέων δωματίων στον ξενώνα του Ronald McDonald House Λευκωσίας και στην κατασκευή πέντε κουζινών για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Sophia Foundation for Children.

1
1
1
1
1
1