Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα τρία πρόσωπα, δυο άντρες 47 και 44 χρόνων και μια γυναίκα 33 χρόνων, που συνελήφθησαν την Τρίτη, μετά τον εντοπισμό περίπου δέκα κιλών κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα και στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, ανακόπηκε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος, με συνοδηγό την 33χρονη. Σε έλεγχο που ακολούθησε στον χώρο αποσκευών του οχήματος ανευρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου τεσσάρων κιλών και 700 γραμμαρίων. Επίσης, στην κατοχή του οδηγού εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών και χρηματικό ποσό ύψους 2.925 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, έγινε επίσης ανακοπή του οχήματος 47χρονου. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.150 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 44χρονου, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, ανευρέθηκαν ακόμη τέσσερις συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους πέντε κιλών και 755 γραμμαρίων περίπου.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα. Ακολούθως εκδόθηκαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

1
1
1
1